Trädgårdsskötsel

Trädgårdsskötsel

Oavsett om du själv har gröna fingrar och tycker om att fixa i trädgården eller om du helst helt överlåter din trädgårdsskötsel i Ludvika med omnejd finns våra skickliga medarbetare till hands för att hjälpa dig.

 

Flexibla upplägg anpassade efter dina önskemål

Hos oss på Arbetskällan arbetar en kompetent personalstyrka som kan hjälpa dig med allt inom trädgårdsskötsel. Med våra skräddarsydda, flexibla upplägg väljer du själv hur mycket hjälp du vill ha och hur ofta. När du lämnar din trädgård i våra händer kan du känna dig trygg med att vi tar hand om den på bästa sätt. Vi är övertygade om att dina önskemål kombinerade med vår kunskap inom trädgårdsskötsel kommer att resultera i en riktigt vacker trädgård att spendera många 
härliga stunder i!
 

Nyttja RUT-avdraget

När du anlitar oss för trädgårdsskötsel i Ludvika har du rätt att nyttja RUT-avdraget. Detta innebär att du får dra av hela 50 % för våra arbetskostnader. Att ta hjälp med trädgårdsskötsel är alltså en lyx som inte alls behöver bli dyr!

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill höra mer om oss och hur vi kan hjälpa dig med trädgårdsskötsel i Ludvika med omnejd! 


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss på Arbetskällan

Är du intresserad av att anlita vår städ- och flyttfirma i Ludvika eller i närliggande orter? Fyll i formuläret nedan så tar vi fram en prisvärd lösning för just dina behov!