Hur mycket kostar hemstädning i Ludvika?

Hemstädning blir en alltmer populär tjänst i Sverige. Förmånliga avdrag gör det möjligt för allt fler hushåll att välja att köpa denna tjänst, i stället för att göra detta själva. Många upplever att de får bättre livskvalitet och tid med sina familjer, genom att leja professionell hjälp för hemstädningen.

För att du ska bli nöjd med tjänsten, bör du se till att välja ett upplägg med de moment som du anser vara prioriterade att få hjälp med. 

Ett par tips listas nedan.

  • Hemstädning
  • RUT-avdrag


Vad ingår i en hemstädning?

När det gäller vilka aktiviteter som ingår i en hemstädning, så har du stor frihet att påverka detta själv. I dialog med en representant från bolaget går ni igenom vilka moment som du helst ser att ni prioriterar. Här är det en god idé att tänka brett från början, för att hitta rätt upplägg som avlastar dig i din vardag. Baserat på upplägg och frekvens kommer du att få ett prisförslag att ta ställning till.


I tidiga faser då hemstädning på allvar etablerades i Sverige, så valde de flesta att genomföra vanliga underhållsstädningar med viss frekvens. Varje eller varannan vecka har varit det allra vanligaste. Men andra aktiviteter kommer i ökande grad in i upplägg som kunder väljer att ha inom sin hemstädning. Tvätt och strykning, hantering av sängkläder, växter, storstädning, städning av förråd och annan intilliggande byggnad, är exempel på andra aktiviteter som vissa kunder väljer att inkludera.

Vad mer bör du tänka på kring din hemstädning i Ludvika?

En frågeställning du behöver ta ställning till inför din hemstädning, är hanteringen av städmaterial och nödvändiga redskap. Detta hanteras ofta av kunden, det vill säga att du säkerställer att det finns städutrustning samt ett påfyllt material av städmedel inför varje tillfälle. Detta kan vara extra bra i de fall som du har specifika önskemål kring städmedel, av miljö- eller allergiskäl. Ett annat upplägg kan vara att städarna tar med sig redskap och material till dig, men det kommer med ett pristillägg.


Du behöver komma överens med din kontaktperson hur städfirman kommer in i din bostad. Vissa väljer att vara hemma och ta emot personalen, andra kommer överens om en nyckelhantering för att kunna genomföra städningen när du inte är hemma. När det gäller tjänsten, så är det väldigt bra att etablera en öppen och ärlig dialog kring den levererade städningen. Målsättningen är att du ska vara helt nöjd med din tjänst, så om det är något du önskar förändra, så uppskattas din feedback.

Hur kommer du igång med din hemstädning?

För att komma igång med din hemstädning i Ludvika så bör du som ett första steg tänka igenom vilka områden som du känner är aktuella att ta hjälp med. Baserat på den lista du skapat, så sätter du dig med en av representanterna för firman och tillsammans skapas ett första upplägg kring tjänst med ett tillhörande prisupplägg. Du bokar via kontaktformuläret enkelt in ett första platsbesök, där vi sätter oss med dig och hjälper dig igång med din tjänst. Kontakta vår seriösa städfirma i Ludvika för att få mer information kring hur RUT-avdraget fungerar.

Kontakta oss på Arbetskällan

Är du intresserad av att anlita vår städ- och flyttfirma i Ludvika eller i närliggande orter? Fyll i formuläret nedan så tar vi fram en prisvärd lösning för just dina behov!