Vi hjälper företag och privatpersoner med trädgårdsskötsel i Ludvika

Behöver du hjälp med din trädgård kan du vända dig till oss som är experter på trädgårdsskötsel i Ludvika. Vi kan hjälpa dig med allt från gräsklippning, krattning, plantering, vattning och beskärning av buskar under sommaren men också med din snöskottning under vintern.

Bor du i hus så har du sannolikt en tomt som behöver underhållas med jämna mellanrum så att den håller sig frisk och vacker. Gräset behöver klippas, buskar ska beskäras och löv behöver krattas. Om du vill få hjälp med din trädgårdsskötsel i Ludvika kan du vända dig till oss som har medarbetare som varit verksamma inom branschen under en lång tid. Vi kan hjälpa dig med löpande trädgårdsskötsel så att du istället kan använda din tid till något mer värdefullt som exempelvis att umgås med familjen. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din trädgård, löpande eller vid enstaka tillfällen.

 

Trädgårdsskötsel i Ludvika

När du behöver hjälp med trädgårdsskötsel i Ludvika kan du vända dig till oss som är specialister på trädgårdsarbeten. Vi kan hjälpa dig med löpande underhåll av din trädgård eller utföra enstaka insatser vid behov. Vi hjälper dig med att rensa ogräs, kratta löv, klippa gräs, klippa häcken, beskära buskar, plantera växter och mycket annat. Under vintertid kan vi hjälpa dig med snöskottning så att du tryggt kan ta dig från din bostad till parkeringen och vidare ut på vägen. Vi utför vårt arbete enligt gällande branschregler, med miljövänliga produkter och på ett miljövänligt.

 

RUT-avdrag för trädgårdsskötsel

När du anlitar oss för din trädgårdsskötsel har du möjlighet att använda dig av RUT-avdraget. RUT-avdrag innebär att du kan göra ett skatteavdrag motsvarande 50 % av våra arbetskostnader, upp till 50 000 kronor per år. Vi utför avdraget redan på vår faktura vilket gör att du inte behöver ligga ute med pengar men också att vi tar hand om all administration kring skatteavdraget.

 

Boka kostnadsfritt möte

Arbetskällan är en städfirma i Ludvika som utför tjänster åt både företag och privatpersoner i Dalarna med omnejd. Vi erbjuder hushållsnära tjänster som städning, trädgårdsskötsel, flytthjälp och snöskottning. Vi kan hjälpa dig med din trädgårdsskötsel i Ludvika vid ett enstaka tillfälle men också åta oss löpande underhåll av din trädgård. Det innebär att du slipper tänka på gräsklippning och lövkrattning efter att du kommit hem från arbetet då vi redan varit där och utfört detta åt dig. Du kan kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt möte där vi kan höra dina önskemål och lämna råd kring din trädgårdsskötsel, utan att du förbinder dig för något. 

Kontakta oss på Arbetskällan

Är du intresserad av att anlita vår städ- och flyttfirma i Ludvika eller i närliggande orter? Fyll i formuläret nedan så tar vi fram en prisvärd lösning för just dina behov!