Hemstädning

Hemstädning

Att anlita en städfirma i Ludvika för din städning hemma gör att du får en ökad hemtrivsel samtidigt som du slipper alla måsten som väntar. Dessutom får du mer tid över till något annat som säkerligen är betydligt roligare än att städa. Då du har hemstädning kan du själv bestämma vad som ska ingå. Normalt får du hjälp med att dammsuga, avtorkning av golv, tömning av papperskorgar, avtorkning av bänkar, hyllor, möbler, putsning av speglar med mera. Du kan dock lägga till ytterligare städning om du önskar som exempelvis diskning, tvätt, byte av sängkläder, mattvätt, blomvattning och mycket annat som gör livet lite enklare. Du kan kontakta oss på Arbetskällan för att få mer information om hur vi kan bistå dig i din hemstädning.

 

Hemstädning i Ludvika

Arbetskällan är en städfirma i Ludvika som har utbildade och erfarna medarbetare som vet hur en städning ska genomföras på ett effektivt sätt så att det blir ett perfekt resultat. När vi utför hemstädning använder vi endast rengöringsmedel producerat av naturliga råämnen, vilket gör att de inte innehåller några farliga kemikalier som påverkar miljön eller de personer som bor i bostaden. Du kan boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan komma hem till dig och diskutera dina städbehov, utan att du förbinder dig för något. 


Fler tjänster vi utför

Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt platsbesök

Du är alltid välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa just dig. Vi är en flexibel flytt- & städfirma i Ludvika som skräddarsyr våra tjänster efter kundens behov och önskemål!