Hemstädning

Hemstädning

Arbetskällan är din lokala städfirma i Ludvika med lång erfarenhet av hemstädning i hela Dalarnas län. Vi städar allt från flervåningshus till mindre lägenheter och allt däremellan. Med oss får du alltid trygga och flexibla städupplägg anpassade efter dina önskemål och ditt livspussel.


Rutinerad personal och flexibla städlösningar

På vår städfirma i Ludvika arbetar en rutinerad personalstyrka som arbetar efter mottot att överträffa dina förväntningar inför vad professionell hemstädning kan göra för din livskvalité. Vi är övertygande om att du kommer att uppskatta de fördelar en riktigt bra hemstädning medför. Du sparar rejält med tid och energi som du slipper lägga på tidskrävande städning, vilket gör att du istället kan ägna tiden åt någonting du hellre gör.
 
Med våra flexibla städlösningar bestämmer du själv vad som ska ingå. Normalt får du hjälp med att dammsuga, avtorkning av golv, tömning av papperskorgar, avtorkning av bänkar, hyllor, möbler, putsning av speglar och liknande. Du kan dock lägga till ytterligare städning om du önskar, såsom diskning, tvätt, byte av sängkläder, mattvätt, blomvattning och mycket mer!

 

Är du intresserad av att anlita vår städfirma i Ludvika? Tveka då inte att kontakta oss – vi besvarar gladeligen alla frågor och funderingar du kan tänkas ha om oss och våra tjänster

Kontakta oss på Arbetskällan

Är du intresserad av att anlita vår städ- och flyttfirma i Ludvika eller i närliggande orter? Fyll i formuläret nedan så tar vi fram en prisvärd lösning för just dina behov!