Flyttstädning

Flyttstädning

När det är dags att flytta så är det en hel del saker som du behöver hålla rätt på. Bland annat behöver du packa ned alla dina saker. Montera ned hyllor och skruva isär sängar. Allt porslin behöver slås in och likaså alla andra värdesaker som du är rädd om. Det är med andra ord mycket att tänka på då du ska flytta. När flytten sedan är utförd och alla saker finns på plats i den nya bostaden så får du en hel del nya saker att tänka på för då ska allting packas upp. Under dessa omständigheter vore det säkerligen ganska skönt att slippa behöva tänka på att den gamla bostaden behöver städas också, ordentligt dessutom. När du ska flytta till ny bostad kan du kontakta oss på Arbetskällan så hjälper vi dig med din flyttstädning.

 

Flyttstädning i Ludvika

Arbetskällan är en städfirma i Ludvika som utför flyttstädning och hemstädning åt privatpersoner i Ludvika med omnejd. Våra noggranna städare har varit verksamma i branschen under många år och har därmed en stor kunskap och erfarenhet då det kommer till städning. Vi kan hjälpa dig med din flyttstädning då du ska flytta så får du mer tid över till att komma igång i den nya bostaden. Självklart kan du få RUT-avdraget redan på fakturan. 


Fler tjänster vi utför

Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt platsbesök

Du är alltid välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa just dig. Vi är en flexibel flytt- & städfirma i Ludvika som skräddarsyr våra tjänster efter kundens behov och önskemål!