Flyttstädning

Flyttstädning

Har du bestämt dig för att ta hjälp med flyttstädning av en flyttfirma i Ludvika med omnejd? Grattis till ett bra val! En flytt innebär många olika moment, och det kan lätt bli stressigt att hinna med allt. Genom att ta hjälp med flyttstädningen kan du lägga din tid på de roligare delarna av flytten – som att köpa ny inredning till din nya bostad!
 

Vi hjälper dig med flyttstädning i Ludvika

Arbetskällan är din lokala städfirma i Ludvika med lång erfarenhet inom branschen. Genom åren har vi genomfört en mängd lyckade flyttstädningar i Ludvika och närliggande orter åt nöjda kunder. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att du får en noggrant utförd städning av erfaren personal som har full koll på vad som krävs för en godkänd flyttstädning. Självklart kan du få RUT-avdrag, som gör att du får dra av 50 % av våra arbetskostnader, direkt på din faktura.

Är du intresserad av att anlita oss som din flyttfirma i Ludvika, eller vill du först att vi berättar mer om oss och våra tjänster? Oavsett ska du inte tveka att kontakta oss – vi ser fram emot att höra från dig! 


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss på Arbetskällan

Är du intresserad av att anlita vår städ- och flyttfirma i Ludvika eller i närliggande orter? Fyll i formuläret nedan så tar vi fram en prisvärd lösning för just dina behov!