Fastighetsskötsel

Fastighetsskötsel

Behöver du hjälp med att klippa gräsmattan, vattna blommor, trädgårdsskötsel, snöskottning, enklare snickeriarbeten, städning av trapphus, kontorsstädning eller hemstädning. Då kan du vända dig till oss som har medarbetare som är experter på både städning, fastighetsskötsel, trädgårdsskötsel, snickeri och måleriuppdrag  både ut- & inomhus. Låt oss hjälpa dig med din fastighetsskötsel så frigör du tid som du istället kan lägga på något annat som exempelvis att umgås med familjen eller vänner. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din fastighetsskötsel i Ludvika.

 

Fastighetsskötsel i Ludvika

Arbetskällan är en städfirma i Ludvika som har hjälp privatpersoner och företag med fastighetsskötsel, trädgårdsskötsel och städning under många år. Det har gjort att vi genom åren samlat på oss många goda omdömen från våra nöjda kunder. Låt våra duktiga medarbetare göra även dig till en nöjd kund genom att anlita oss för din fastighetsskötsel i Ludvika. Våra medarbetare är utbildade och har lång erfarenhet inom branschen vilket gör att de alltid utför sitt arbete med stor noggrannhet så att du alltid får ett proffsigt resultat. Du kan boka ett gratis platsbesök genom vårt kontaktformulär här på sidan så vi kan komma ut på plats och lyssna in dina önskemål och behov, utan att du förbinder dig för något.


Fler tjänster vi utför

Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt platsbesök

Du är alltid välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa just dig. Vi är en flexibel flytt- & städfirma i Ludvika som skräddarsyr våra tjänster efter kundens behov och önskemål!